SOCCA

Mūsų partneriai:

2016-07-29

WMF Socialinis projektas: "Shoes4Life"

Ar turi futbolo batelių, su kuriais nebežaidi ir galvoji juos išmesti lauk? O gal geriau jiems suteikti antrą šansą ir atiduoti socialiniam projektui "Shoes4Life", kurio tikslas padėti neturtingiems Afrikos vaikams ir suteikti jiems galimybę žaisti mažąjį futbolą. 

"Shoes4Life" - tai Pasaulio mažojo futbolo federacijos (WMF) vykdomas socialinis projektas, kuriuo metu siekiama vystyti mažąjį futbolo Afrikos žemyne. Nustebsite sužinoję, kiek daug Afrikoje yra žmonių, kurie niekada nedėvėjo batų, o tarp jų ir daugybę vaikų, kurie yra aktyvūs, judrūs ir nori sportuoti. Sportininkai ir paprasti žmonės iš viso pasaulio kviečiami atiduoti savo nenešiojamus batus, kuriuos WMF padovanos Afrikos žmoniems.

Lietuvos mažojo futbolo asociacija, taip pat kviečia Lietuvos mažojo futbolo bendruomenę prisidėti prie šios akcijos ir padovanoti savo nenaudojamus futbolo batelius. O visus surinktus batelius nuveš į Europos mažojo futbolo čempionatą Vengrijoje, kuris prasidės rugpjūčio 21 dieną, ir atiduos WMF Prezidentui, kuris rugsėjo mėnesį visus batelius perduos Afrikos žmoniems. 

Norintys prisidėti prie akcijos, susisiekite su mumis info@minifutbolas.lt

Daugiau apie projektą: http://www.shoes4life.cz/eng
Alytus Kaunas Klaipėda Marijampolė Panevėžys Šiauliai Tauragė Telšiai Utena Vilnius

Išsirinkite apskritį


Šalių reitingai

ŠalisTaškai
1.Kazachstanas

1

2.Brazilija

1

3.Lenkija

1

4.Meksika

1

5.Vokietija

1

6.Graikija

1

7.Ukraina

1

8.Kroatija

1

9.Slovėnija

1

10.Jungtinės Valstijos

1

Žiurėti visus>>>

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija