SOCCA

Mūsų partneriai:

2017-04-08

Daugkartiniai šalies čempionai bendradarbiaus su Mini Futbolo Lyga (MFL)


70-mečio jubiliejų šiemet švenčiantis FK „Žalgiris“ nuo šiol bendradarbiaus su sėkmingai savo veiklą puoselėjančia ir gausią futbolo mėgėjų bendruomenę subūrusia Mini Futbolo Lyga (MFL).

Į „Fanų“ stadioną, kuriame ketvirtadieniais vyksta MFL kovos, atvyko saugas Mantas Kuklys ir, dalindamas bilietus, pakvietė visų komandų atstovus į balandžio 19-ąją dieną vyksiančias 7-ojo A lygos turo rungtynes su Marijampolės „Sūduva“. Žalgiriečiui taip pat teko privilegija pradėti vienerias turnyro rungtynes ir pasveikinti futbolininkus su jų pradžia.

Penkerių metų sukaktį švenčiančioje MFL šiuo metu dalyvauja 20 komandų, o kai kuriose iš jų rungtyniauja arba jas treniruoja tiesiogiai su „Žalgiriu“ susiję žmonės. Tai – Audrius Dilys bei Artūras Jeršovas, savo ruožtu, atitinkamai prie „Barbakano“ ir „Riešės“ ekipų vairo stovi Nerijus Vasiliauskas bei Stanislovas Danisevičius.

„Esame mėgėjų plėtros kelyje – nedideliais žingsneliais, bet judame į priekį ir Vilniuje laikomės ties 20–24 komandų riba. Geriausios sostinės komandos rungtyniaus Lietuvos ir Baltijos čempionate. Rengdami kokybiškus turnyrus ir renginius, galime kelti mažojo futbolo vardą ir tiktai kokybiškomis paslaugomis ir aukščiausiais standartais sudominti mėgėjus“, – pasakojo vienas MFL įkūrėjų Kęstutis Bagonas.


Alytus Kaunas Klaipėda Marijampolė Panevėžys Šiauliai Tauragė Telšiai Utena Vilnius

Išsirinkite apskritį


Šalių reitingai

ŠalisTaškai
1.Kazachstanas

1

2.Brazilija

1

3.Lenkija

1

4.Meksika

1

5.Vokietija

1

6.Graikija

1

7.Ukraina

1

8.Kroatija

1

9.Slovėnija

1

10.Jungtinės Valstijos

1

Žiurėti visus>>>

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija