SOCCA

Mūsų partneriai:

2019-06-14

Spėjimai: kokius rezultatus mums gali atnešti Telšių etapas?

Praėjus vos savaitei po ilgojo Šilalės etapo, birželio 15 dieną Lietuvos mažojo futbolo 7x7 čempionato komandos susitinka kitame Žemaitijos mieste. Šįkart  regiono sostinėje – Telšiuose.

 

Po penkių sužaistų rungtynių šiokį tokį vaizdą apie komandų pajėgumus jau galime susidaryti, o aš ir vėl pateiksiu savo spėjimus, tik, tradiciškai, nebūtinai jie bus teisingi.


Galiu pasakyti, kad du rezultatus aš tikrai pataikysiu, bet dėl to net šiek tiek liūdna. „Eagle Team - Žibintas“ komanda šiandien pranešė, kad nesurenka sudėties Telšių etapui, o tai reiškia, kad komandai bus įskaityti du techniniai pralaimėjimai rezultatais 0:5.


12 valandos rungtynės: Etapo šeimininkai FK „Telšiai“ atidarys šį etapą ir atidarymui jie gavo tikrai įkandamą varžovą – Jurbarko FK „Imsrę“. Tiek Telšių, tiek Jurbarko ekipos turi po 4 taškus, todėl tai bus pakankamai lygių varžovų dvikova. Viskas tikriausiai priklausys nuo to, kokio pajėgumo sudėtį atsiveš „Imsrė“, bet vis tiek manau, kad savų žiūrovų palaikoma „Telšių“ ekipa švęs sunkią, bet svarbiausia, pergalę. Spėju, kad rezultatu 3:2.


Kitame mače savo pirmosios pergalės vis dar ieškos FC „Suoliukas“, tačiau nemanau, kad ją pavyks pasiekti prieš „Arsenalą“. Kauno klubas norės atsirevanšuoti tiek už praėjusius metus, kuomet pralaimėjo „Suoliukui“, tiek atsitiesti po ne itin sėkmingo Šilalės etapo. Spėčiau, kad jiems tai pavyks rezultatu 4:1.


13 valandos rungtynės: Pergalingu ritmu žygiuojantis „El Dorado“ savo kelyje sulauks Varėnos FK „Merkio“. Tai tikrai nebus lengvas ir paprastas varžovas, bet, manau, jog vilniečiai švęs šeštą pergalę. Didelės krūvos įvarčių nesitikiu, „Merkys“ ginasi pakankamai gerai, bet pergalė 2:0 yra visai tikėtina.


Tuo metu kitame mače spėju pirmąjį „Polivektrio“ pralaimėjimą. Pergalingai žaidžiantis kitas Vilniaus klubas, spėčiau, savo pirmąją nesėkmę patirs prieš Visgino „Inter - veteranus“. Vakar MFL lygoje „Polivektris“ atrodė lyg ne savas ir vos ne vos 5:4 palaužė „Spartaką“. „Inter - veteranai“ yra tokia pat, jei ne dar daugiau patyrusi komanda kaip „Spartakas“. Jei komanda į Telšius atvyks bent aštuoniese, tikiu, kad gali įkrėsti „Polivektriui“, o ypač dėl to, jog tai bus pirmosios rungtynės ir jėgų visaginiečiai dar nebus išeikvoję. Žinoma, nemanau, kad pergalė bus triuškinanti, todėl sakau, kad „Inter - veteranai“ laimės 4:3.


14 valandos rungtynės: Apie „Eagle Team“ komandos situaciją jau rašėme. Komanda nesurenka sudėties. Komandos vadovas šiuo metu atostogauja, o kito nario, kuris visus suburtų į vieną tašką, neatsirado. Taigi, „Linksmakalnis“ gali ilgiau pamiegoti ir ramiai statistikos grafoje matyti pergalę rezultatu 5:0.


Tuo metu kitame mače vis dar čempionų titulą ginanti „Šilalė - Prolain“ turėtų švęsti pergalę. Jų lauks kol kas be taškų esanti SC „Akmenės“ ekipa. Atrodo, kad „Akmenė“ kiek pervertino savo jėgas ar neįvertino kitų komandų lygio. Tikiu, kad taškų ši komanda tikrai iškovos, tačiau prieš „Šilalė“ tai bus per sunku padaryti. Spėju, kad „Šilalė“ laimės 6:1.


15 valandos rungtynės: Jei prognozės pasiteisina ir „Imsrė“ pralaimi pirmąjį mačą, tai spėju, kad antrąjį ji jau laimės. Jurbarko ekipa žais prieš vienus iš autsaiderių FC „Suoliuką“. Praėjusiais metais „Imsrė“ prieš Klaipėdos klubą laimėjo rezultatu 3:1 ir kažkodėl galvoju, kad šis rezultatas gali pasikartoti. Gerai, fiksuojame – pergalė 3:1 „Imsrės“ naudai.


O kitame mače būsiu kiek neįprastas sau. Sakau, kad rungtynės tarp „Arsenalo“ ir „Polivektrio“ baigsis lygiosiomis. Taip, lygiosiomis! Tai reiškia, kad „Polivektris“ praras dar du taškus, tačiau ne visus tris. Galvoju, kad mačas pasibaigs rezultatu 2:2.


16 valandos rungtynės: Septinta pergalė iš eilės. Taip, spėju, kad „El Dorado“ laimės ir antrąjį mačą. Nors jiems teks etapo šeimininkų FK „Telšių“ iššūkis, bet net namų sienos nepadės sulaikyti uraganinio „El Dorado“ puolimo. Galvoju, kad „El Dorado“ muš 5 įvarčius, bet „Telšiai“ atsakys 2 tiksliais smūgiais. Taigi, 5:2 laimės „El Dorado“.


Pirmųjų rungtynių nežaidę „Linksmakalnis“ bus labai švieži antrojo mačo metu. Manau, kad tai bus labai svarbus faktorius ir tai jiems padės laimėti 3:2 prieš FK „Merkį“. Kodėl tokiu mažu skirtumu? „Merkys“ tikrai nėra silpnas varžovas ir spragų atrasti turėtų, bet iki pergalės to šviežumo jiems ir gali pritrūkti.


17 valandos rungtynės: Skelbiu, kad „Inter - veteranai“ sužais geriausią savo etapą ir laimės antrąsias rungtynes ir taip SC „Akmenę“ vis dar paliks be taškų. Žinoma, „Akmenė“ priešinsis, kabinsis, bet prieš ilgą kelionę namo „Inter - veteranai“ norės būti itin geros nuotaikos ir nuskins pergalę rezultatu 5:3.


O dėl kitų rungtynių, pasikartosiu, labai gaila. „Eagle Team“ turėjo žaisti prieš FK „Šilalę“. Vicečempionai prieš čempionus. Iki šiol „Šilalė“ nebuvo laimėjusi prieš „Erelius“, bet dabar jų sąskaitą papildys techninė pergalė rezultatu 5:0. Turbūt ir pačiai „Šilalė - Prolain“ ekipai nėra smagu taip laimėti, bet nieko pakeisti jau negali. Pergalę jiems įsirašyti leido patys varžovai.

Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FSK Radviliškis (Radviliškis)1413016822+4639
2FK Smūgis (Kaunas)1411217131+4035
3SC-FK Akmenė (Akmenė)148154832+1625
4FC Klaipeda City (Klaipėda)146264342+120
5FK Arsenalas (Kaunas)146174942+719
6FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)145273034-417
7FK Alytus (Alytus)1420122973-446
8FC Hegelmann Minifootball (Kaunas)141013870-623

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2023
Turas 14

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija
Ignas Raštutis Komanda:FK Smūgis (Kaunas)
24 Varžybų:14
Taras Onufrak (išreg.) Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
11 Varžybų:7
Rokas Gedminas Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
10 Varžybų:8
Audrius Brokas Komanda:FK Smūgis (Kaunas)
9 Varžybų:10
Christianas Žilinskas Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:7
Laurynas Danielius Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
7 Varžybų:14
Klaudijus Bagočius Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:11
Marius Baziulis Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:14
Artūras Mačys Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
7 Varžybų:14
Lukas Sendžikas Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
6 Varžybų:4

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija
Lukas Rimkus Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
0 3
Rokas Krušnauskas * Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
1 1
Dmitrij Krupovič Komanda:FK Alytus (Alytus)
1 1
Rimvydas Karsokas * Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
1 1
Vaidotas Juškus Komanda:FC Klaipeda City (Klaipėda)
1 1
Dalius Pinskas Komanda:FC Klaipeda City (Klaipėda)
0 2
Karolis Gečas Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
0 2
Artūras Mačys Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
0 2
Karolis Vasiliauskas Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
0 2
Martynas Jurkūnas Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
0 2

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija