SOCCA

Mūsų partneriai:

2019-09-07

Pasirodymą Čempionų lygoje FK „Šilalė“ baigė po grupių etapo

Tarptautiniame Socca Čempionų lygos turnyre, kuris vyksta Slovėnijos mieste Maribore, dalyvavusi 2018 metų Lietuvos mažojo futbolo čempionė FK „Šilalė - Prolain“ savo pasirodymą baigė po grupių etapų.


Nors savo žygį mažojo futbolo (6 prieš 6) FK „Šilalė“ pradėjo pergalingai, 4:2 nugalėdama Atėnų „Magkoufana“ ekipą, tačiau vakar likusias dvi grupių etapo rungtynes FK „Šilalė“ pralaimėjo.



Pirmajame mače ji neprilygo Slovėnijos „Kapela Ekosen“ ekipai ir jai pralaimėjo rezultatu 1:5. Varžovai, kurie praėjusiais metais 2:1 nugalėjo Kauno FK „Arsenalą“, puikiai realizavo savo susikurtas progas ir iškovojo užtikrintą pergalę.


Antrajame mače FK „Šilalės“ laukė Budapešto „National Iron Team“ klubas. Pradžia „Šilalės“ ekipai nieko blogo nežadėjo. Vienu metu rezultatas buvo 1:1, o varžovai dėl raudonos kortelės nemažą laiko dalį žaidė mažumoje.


Visgi FK „Šilalė“ nerealizavo vieno baudinio, o varžovai sugebėjo surengti žaibiškas ir rezultatyvias kontratakas bei iškovojo pergalę rezultatu 4:2.



Tie du pralaimėjimai lėmė, kad FK „Šilalė“ savo grupėje užėmė trečią vietą ir nepateko į Socca Čempionų lygos šešioliktfinalį.


Priminsime, kad iš viso Socca Čemponų lygoje dalyvavo 24 komandos iš 16 Europos valstybių. Kitais metais Lietuvos garbę šiame turnyre gins Vilniaus FK „El Dorado“ klubas, praėjusią savaitę iškovojęs 2019 metų Lietuvos mažojo futbolo čempionato auksą.

Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2019
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2019
FotoInformacija

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2019
FotoInformacija

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija