SOCCA

Mūsų partneriai:

2017-03-30

EMF EURO 2017 - burtai komandas paskirstė po grupes



Vakar, Čekijos BRNO mieste įvyko Europos mažojo futbolo 6x6 čempionato burtų traukimo ceremonija.
Pirmoji naujiena pasitikusi Europos mažojo futbolo bendruomenę buvo ta, jog šių metų EMF EURO čempionate varžysis 24 šalių rinktinės. Dėl įvairiausių priežasčių šiemetiniame turnyre nedalyvaus britų salų bei keleto kitų šalių atstovai. LMFA rinktinė po ketverių pastarųjų Europos čempionatų, šiemet nusprendė sustoti, apmąstyti ir konsultacijų pagalba parinkti teisingą ateities viziją bei strategiją.
Tačiau grįžkime į BRNO.
Po EMF Prezidento p. David Tibor ir WMF Prezidento p. Filip Juda sveikinimo kalbų, žavios asistentės traukė kamuoliukus iš skirtingų pagal pajėgumą, krepšelių. Aktualiausi buvo mūsų kaimynų, latvių, varžovai. Kamuoliukai sukrito taip, kad broliukai vienoje grupėje varžysis su galinga šeimininkų rinktine, Vengrijos bei Izraelio šešiukėmis. Latvių šansus keliauti į 1/8 finalo vertiname 50/50. Izraelis tikrai įveikiamas varžovas, o štai šeimininkus čekus nugalėti ar bent sulošti lygiosiomis bus be galo sunku, na o vengrai - tikra mįslė, priklausomai kokią ekipą suburs. Pastarieji du čempionatai parodė, jog vengrai turi pakankamai žaidėjų suburti net ne vieną rinktinę :) Galų gale, patys latviai privalės sukomplektuoti pajėgią komandą, galinčią kovoti dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.
Įdomi ir galinga D grupė. Be daugkartinių Europos čempionų Rumunijos atstovų, varžysis praėjusių metų čempionai Kazachstano atstovai, bei stiprios, techniškos, gražų akiai mažąjį futbolą demonstruojančios Graikijos ir Portugalijos rinktinės.
Savotiška balkanų zaruba turėtų vykti E grupėje, kurioje savo kova kraują kaitins net trys ex-Jugoslavijos šalys: Serbija, Juodkalnija ir Bosnija&Hercegovina.
Gal pagaliau Čekija?!
Trijų pastarųjų Europos čempionatų pusfinalių dalyvė, čempionato šeimininkė, palaikoma 4 tūkstančių vietos sirgalių, neabejotinai dės begalę pastangų, pirmąsyk pasimatuoti Čempionų žiedus.
Ką į tai kiti favoritai?!
Dviejų pastarųjų Europos čempionatų finalų dalyvė Kroatijos rinktinė, daugkartiniai čempionai rumunai bei praėjusių metų čempionai Kazachstano atstovai, pasistengs nuvilti vietinių sirgalių lūkesčius...
Ar galime sulaukti savotiško netikėtumo?!
Ambicingoji Rusija, savo biudžetu bene kelis kartus viršijanti likusias komandas, į kiekvieną čempionatą pasikviečianti ex-žvaigždę (Panov, Aldonin) ir visuomet deklaruodama aukščiausius tikslus, turėtų kaip reikiant pasvilinti favoritams padus :)
X faktorius?!
Vokietija.
Kaip gi bus iš tikrųjų, jau visai netrukus, š.m. birželio 9-17 dienomis galėsime išvysti gyvai!
Ir dar kartą kviečiame drauge vykti stebėti EMF EURO 2017 čempionato kovų.
Pajuskime tikrą čempionato atmosferą!!!



Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Rumunija321063+37
2Ispanija31115504
3Lietuva310257-23
4Prancūzija310267-13

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: EMF Euro 2016
Turas 3

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: EMF Euro 2016
FotoInformacija
Radu Marian Burciu Komanda:Rumunija
3 Varžybų:3
Elie Dohin Komanda:Prancūzija
3 Varžybų:3
Pavelas Smolkovas Komanda:Lietuva
2 Varžybų:3
Edvinas Mučinis Komanda:Lietuva
2 Varžybų:3
Sebastian Petrisor Vasile Komanda:Rumunija
1 Varžybų:3
Patricio Diaz Komanda:Ispanija
1 Varžybų:3
Christian Urbistondo Komanda:Ispanija
1 Varžybų:3
Romain Labaig Komanda:Prancūzija
1 Varžybų:3
Gabriel Tanase Komanda:Rumunija
1 Varžybų:3
Gabriel Ruiz Vicente Komanda:Ispanija
1 Varžybų:3

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: EMF Euro 2016
FotoInformacija
Regis Giraldo Komanda:Prancūzija
1 0

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija