SOCCA

Mūsų partneriai:

2018-01-30

Rugpjūčio 4-5 dienomis Alytaus miesto stadione išvysime Baltijos mažojo futbolo 6x6 taurės kovas!



Pasiruošimas "Baltic minifootball CUP 2018" turnyrui įgauna pagreitį.
Po praėjusių metų puikaus renginio, vykusio gegužės 19-20 dienomis Rygos "Arkadija" stadione, projekto bendraautoriai nusprendė atsinaujinti ir dėti papildomus resursus tam, kad pakelti turnyro kokybę, pasiekiamumą bei žinomumą į dar aukštesnį lygį.
Praėjusius trejus metus turnyras buvo tarsi skaidomas į atskirus - klubinį (Baltic Clubs CUP) bei rinktinių (Baltic Nations CUP) turnyrus. Tam tikslui buvo naudojami skirtingi turnyro logotipai.
2018 metais, kaip ir anksčiau, savaitgalio kovose vyks dveji turnyrai, skirti ir geriausiems Baltijos mažojo futbolo klubams ir nacionalinėms rinktinėms. Tačiau šie turnyrai vyks po bendru "Baltic minifootball CUP" pavadinimu. Minėjome apie atsinaujinimą. Pradėta nuo turnyro logotipo, kurį sukūrė jauna Latvijos grafikos dizainerė Linda Lagzdiņa.
Dviejų dienų turnyre varžysis 8 geriausios Baltijos mažojo futbolo komandos. Lietuvą atstovaus 2017 metų Lietuvos mažojo futbolo čempionate pirmas tris vietas užėmusios komandos iš Kauno, Vilniaus ir Alytaus. Latvija taipogi deleguos tris stipriausias komandas, o Estija dvi.
Šių metų turnyre laukiama net 5-erių nacionalinių mažojo futbolo rinktinių. Be Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinktinių, tikimasi dar dviejų pajėgių rinktinių. 2017 metais svečiavosi viena ryškiausių futbolo šalių - Vokietija. Kas gi atvyks šiemet? Galbūt Europos čempionė - Rusija, galbūt Pasaulio čempionė - Čekija, galbūt techniškieji ispanai ar portugalai, o gal lenkai? Galbūt ir vėl dėmesį parodys Vokietija.
Truputis apie pasiruošimą.
Estijos atstovai atsakingi už techninę turnyro dalį - reglamentą, žaidėjų registraciją, operatyvų rezultatų bei kitų duomenų suvedimą. Latvijos atstovai dirbs turnyro teisėjų ir komisaro klausimais - bus atrenkami geriausieji, vyks nuolatiniai kontaktai, kurių metu bus primenamos mažojo futbolo taisyklės ir jų ypatumai. Lietuvos atstovai rūpinsis paruošiamaisiais darbais, turnyro viešinimu ir pačiu pravedimu. Reikia pasidžiaugti, jog Lietuvos mažojo futbolo asociacija sulaukia deramo dėmesio iš Alytaus miesto administracijos bei verslo atstovų. Visiškai nekelia abejonių, jog tik bendromis pastangomis galime dar labiau išgarsinti tiek Alytaus miestą, tiek ir Lietuvą. Tikimės ir gausios Alytaus bendruomenės gyvenančios Jungtinėje Karalystėje susidomėjimo ir palaikymo. Labai laukiame jų tomis dienomis sugrįžtančių į gimtąjį miestą! Org. komitetas drauge su miesto valdžia paruoš išeiviams malonių siurprizų.
Iki puikaus renginio belieka pusmetis.



Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Lietuva211010+14
2Estija210121+13
3Latvija201102-21

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: Alytus 2018
Turas 3
DataŠeimininkaiRSvečiai
2018-08-04Lietuva0:0Latvija

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: Alytus 2018
FotoInformacija
Paulius Sakalis Komanda:Lietuva
1 Varžybų:2
Henry Niinlaub Komanda:Estija
1 Varžybų:2
Andrei Mitjunov Komanda:Estija
1 Varžybų:2

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: Alytus 2018
FotoInformacija
Henry Niinlaub Komanda:Estija
0 2
Eduard Tšurkin Komanda:Estija
1 0
Ainars Daudziešans Komanda:Latvija
1 0
Valentin Baranovskij Komanda:Lietuva
0 1
Edvinas Dubavičius Komanda:Lietuva
0 1
Janis Pakalns Komanda:Latvija
0 1

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija