SOCCA

Mūsų partneriai:

2017-09-08

"El Dorado" startas EMF Čempionų lygoje - pergalė ir pralaimėjimas

Penktadienį Slovėnijoje startavo antrasis EMF mažojo futbolo Čempionų lygos turnyras. Jame Lietuvai šiemet atstovauja Vilniaus „El Dorado“ komanda.

Po burtų traukimo ceremonijos vilniečiai pateko į C grupę kartu su rumunų Bakeu „Golden Boys“, latvių Rygos „JakoSport“ ir bulgarų „HP Sofia“ klubais.

Pirmosiose rungtynėse penktadienio rytą „El Dorado“ susikovė su gerai pažįstama „JakoSport“ ekipa. MFL čempionai šiame mače pasižymėjo brandžiu žaidimu ir iškovojo pergalę rezultatu 4:1 (3:0). Lietuviai žaidė be įtampos, atliko daug kombinacijų, žaidėjai stengdavosi staigiai įbėgti į varžovų zoną. Latviai tokios aktyvios taktikos nesitikėjo ir buvo nemaloniai nustebinti. Dar bent kartą varžovus gelbėjo vartininkas, sykį į vartus skriejantį kamuolį išmušė gynėjas.

Pirmame kėlinyje du įvarčius įmušė Edvinas Mučinis (6 ir 17 min.), vieną - Deivydas Piliukaitis (12 min.). Iš karto po pertraukos latviai rezultatą sušvelnino (23 min.), bet kėlinio viduryje „El Dorado“ pranašumą atstatė Rokas Rusys (31 min.).

„Pirmame kėlinyje nusprendėme spausti varžovus, o jiems klystant, baudėme už klaidas. Po pertraukos latviai sušvelnino santykį ir bandė perimti iniciatyvą, bet ketvirtas mūsų įvartis galutinai panaikino intrigą“, - pasakojo „El Dorado“ žaidėjas Darius Pupliauskas.

Antrosiose dienos rungtynėse „El Dorado“ nepasisekė - jie 0:1 pralaimėjo „HP Sofia“ ekipai. Jau 10 min. bulgarai pelnė įvartį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo lemtingas. Išsiveržę į priekį, Sofijos komandos žaidėjai didesnį dėmesį skyrė gynybai. Lietuviai, negalėdami jos pralaužti, dažnai bandė laimę individualiais prasiveržimais. Nors kelias progas vilniečiai susikūrė, tačiau smūgiuojant į vartus pritrūko tikslumo.

„Viskas buvo neblogai iki praleisto įvarčio. Vėliau mūsų žaidimas subyrėjo. Žaidėme individualiai, progų turėjome, bet pataikydavome į vartininką. Manau, kad net ir taip žaisdami nusipelnėme lygiųjų“, - teigė D. Pupliauskas.

Po pirmosios varžybų dienos C grupės lydere tapo Bakeu „Golden Boys“ ekipa. Rumunai 4:1 įveikė bulgarus ir 3:1 - latvius.

Šeštadienį „El Dorado“ susitiks su „Golden Boys“ ekipa. Šios rungtynės lems, ar vilniečiai pateks į atkrintamąsias varžybas.

 

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Golden Boys (Rumunija)3300122+109
2HP Sofia (Bulgarija)320175+26
3El Dorado-ESFA (Vilnius)310246-23
4JakoSport (Latvija)3003313-100

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2017 Terme Čatež
Turas 3

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2017 Terme Čatež
FotoInformacija
Silviu Ionut Furtuna Komanda:Golden Boys (Rumunija)
4 Varžybų:3
Aleksandr Zhivkov Komanda:HP Sofia (Bulgarija)
3 Varžybų:3
Sergiu Matei Turcanu Komanda:Golden Boys (Rumunija)
3 Varžybų:3
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado-ESFA (Vilnius)
2 Varžybų:3
Martin Katsarski Komanda:HP Sofia (Bulgarija)
2 Varžybų:3
Andrei Intuneric Komanda:Golden Boys (Rumunija)
2 Varžybų:3
Andrei Ionut Panainte Komanda:Golden Boys (Rumunija)
1 Varžybų:3
Aleksandrs Jakovlevs Komanda:JakoSport (Latvija)
1 Varžybų:3
Tiberiu Beceru Komanda:Golden Boys (Rumunija)
1 Varžybų:3
Kiril Rashkov Komanda:HP Sofia (Bulgarija)
1 Varžybų:3

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2017 Terme Čatež
FotoInformacija

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija