SOCCA

Mūsų partneriai:

2019-05-15

Susipažinkite su 2019 m. LMFČ dalyviais. Praėjusių metų rezultatus sieksiančios pagerinti komandos

2019 metų Lietuvos Mažojo futbolo čempionate (LMFČ) varžysis dvylika komandų, o pirmasis čempionato etapas įvyks jau gegužės 25 dieną Varėnoje, kur visos komandos sužais po dvi rungtynes.


Iki čempionato pradžios sieksime bent trumpai supažindinti su visais dalyviais. Jau pristatėme keturis čempionato naujokus, o šįkart pristatysime keturias komandas, kurios jau varžėsi LMFČ pirmenybėse praėjusiais metais, tačiau liko kiek toliau nuo prizinių vietų.


Į šį komandų sąrašą patenka FK „Merkys“, FK „Telšiai“, FK „Imsrė“ ir FK „Arsenalas“. 


FK „Merkys“ (Varėna)




Varėnos komandai praėjusių metų čempionatas nebuvo itin sėkmingas. Per 13 sužaistų rungtynių ji surinko tik 14 taškų ir liko vienuoliktoje vietoje iš keturiolikos.


Natūralu, kad šiais metais čempionato lygis turėtų būti dar aukštesnis, todėl „Merkys“ vietoje nestovi ir savo sudėtį jau sustiprino trimis patyrusiais Alytaus RESE komandos žaidėjais.


Komandos vadovas Dmitrij Krupovič atskleidė, kad komandos žaidėjų nuotaikos prieš šių metų startą yra puikios ir jo ekipa yra pasirengusi nuversti kalnus!


Apie komandos pasiruošimą čempionatui: Kol kas jokio bendro pasiruošimo nevykdome, visi žaidėjai individualiai sportuoja ir žaidžia už savo klubus, o visi kartu susirinksime, kai prasidės čempionatas.


Apie komandos nuotaikas: Nuotaikos puikios ir visi nekantriai laukiame čempionato pradžios.


Apie komandos sudėtį: Sudėtį dar renkame, laukiame atsakymo iš kelių žaidėjų, bet smarkiai sudėtis nuo dabartinės neturėtų pasikeisti. Prie mūsų taip pat prisijungė trys Alytaus RESE žaidėjai, o gal ir dar keletas žaidėjų sutiks sudalyvauti.


Apie tikslus: Na, praėjusių metų rezultatas tikrai buvo ne koks, tai šiemet stengsimės jį gerokai pagerinti.


FK „Telšiai“ (Telšiai)




Identiškai ir tuo pačiu ne itin sėkmingai praėjusių metų Lietuvos mažojo futbolo asociacijos organizuojamas čempionatas pasibaigė ir FK „Telšių“ ekipai. Ji taip pat galiausiai surinko tik 14 taškų ir užėmė dešimtą vietą.


Tokie rezultatai tikrai nedžiugino komandos, kurios sudėtį turėtų papildyti keli nauji žaidėjai, todėl šiais metais „Telšių“ vadovas Mindaugas Šliogeris taikosi į aukštesnes vietas.


Apie komandos pasiruošimą čempionatui: Atskiro pasiruošimo nedarome. Porą kartų per savaitę renkamės visi Telšių mėgėjai pasižaisti. Treniruotėse nėra skirstomi žaidėjai, kurie dalyvauja LMFČ, o kurie ne, todėl treniruotės yra bendro pobūdžio. Pasiskirstome į komandas ir gerai praleidžiame vakarą su kamuoliu.


Apie komandos nuotaikas: Laukiame turnyro. Tikiu kad komanda nusiteikusi atiduoti visas jėgas dėl pergalių.


Apie komandos sudėtį: Pagrindei komandai atstovaus tie patys žaidėjai kaip ir pernai, tačiau tikimės prijungti dar keletą žmonių, kurie turėtų sustiprinti komandą.


Apie tikslus: Tikimės pasirodyti geriau nei pernai. Manau, būtų gerai finišuoti viršutinėje lentelės pusėje.


FK „Imsrė“ (Jurbarkas)




Pirmosios dvi komandos Lietuvos mažojo futbolo čempionate žais jau trečius metus iš eilės, o Jurbarko „Imsrės“ komandai tai bus antrasis čempionatas.


Savo debiutiniame praėjusių metų čempionate „Imsrė“ surinko 17 taškų ir užėmė devintą vietą. Taigi, susipažinusi su komandomis ir pačio čempionato lygiu, FK „Imsrė“ taip pat savo antraisiais metais nori pasirodyti geriau.


Savo sudėtį jau surinkusią ekipą trumpai pristatė jos vadovas Matas Venslauskas.


Apie komandos pasiruošimą čempionatui: Specialiai čempionatui nesiruošiame, tradiciškai kartą savaitėje susirenkame pažaisti futbolą. Taip tas pasiruošimas ir vyksta.


Apie komandos nuotaikas: Nuotaikos neblogos, su nekantrumu laukiame antrojo mūsų sezono šiame čempionate, laukiame intriguojančių kovų tiek su senbuviais, tiek su naujomis komandomis.

 

Apie komandos sudėtį: Sudėtis jau surinkta, paieškų nevykdome, o ar pavyko pajėgią sudėtį suburti, vertinsime, kai matysime turnyrinę lentelę po paskutiniojo LMFČ turo.


Apie tikslus: Rezultatų visada norisi kuo geresnių, tačiau tam tikros vietos ar taškų skaičiaus tikrai nesame nusistatę. Viskas priklausys nuo susirinkimo ir noro.


FK „Arsenalas“ (Kaunas) 




Kauno FK „Arsenalas“ tapo pirmojo Lietuvos mažojo futbolo čempionato nugalėtojais 2017 metais. Galbūt dėl to praėjusiais metais kitos komandos žaisdamos prieš „Arsenalą“ įdėdavo daugiau pastangų ir antrasis čempionatas „Arsenalui“ buvo gerokai prastesnis. Nors komanda surinko 20 taškų, kaip ir dar dvi komandos, tačiau dėl tarpusavio pralaimėtų rungtynių liko tik septintoje vietoje.


Žinoma, kad čempioniškų lūkesčių turinčios ekipos tokia vieta tikrai nedžiugino, todėl šiais metais, pasak komandos vadovo Karolio Vasiliausko, „Arsenalo“ tikslas patekti į pirmąjį trejetą.


Savo branduolį išlaikiusi komanda praėjusių metų rudenį varžėsi Socca Čempionų lygoje, kur pasiekė aštuntfinalį. Žiemą ji puikiai pasirodė Kauno pirmenybėse, todėl dabar visą dėmesį sutelks į Lietuvos mažojo futbolo čempionato kovas.



Apie komandos pasiruošimą čempionatui: Specialaus pasiruošimo nedarome, tiesiog įprastai sportuojame ir palaikome formą. Kadangi jau Kaune pabaigėme Žiemos pirmenybių sezoną, kur dalyvavome 7x7 pirmenybėse bei užėmėme 3 vietą bei 9x9 čempionate, kur iškovojome 1 vietą,tai dabar tiesiog treniruojamės du kartus per savaitę ir su nekantrumu laukiame LMFČ starto!


Apie komandos nuotaikas: Nuotaikos tikrai geros ir optimistinės. Žaidėjai, kaip ir minėjau, su nekantrumu laukia pirmenybių pradžios.


Apie komandos sudėtį: Šį sezoną dalyvausime su beveik nepasikeitusia sudėtimi, lyginant su praėjusiais dvejais sezonais. Stengiamės išlaikyti komandos branduolį nepakitusį, vienok, manau, kad tai yra mūsų komandos stiprybė ir pranašumas prieš tas komandas, kurių sudėtis nuolat keičiasi, žaidėjai vienų kitų nepažįsta ir panašiai.


Apie tikslus: Po nesėkmingai susiklosčiusio praeito sezono – šiemet mūsų komandos tikslas – TOP 3.

Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FSK Radviliškis (Radviliškis)1413016822+4639
2FK Smūgis (Kaunas)1411217131+4035
3SC-FK Akmenė (Akmenė)148154832+1625
4FC Klaipeda City (Klaipėda)146264342+120
5FK Arsenalas (Kaunas)146174942+719
6FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)145273034-417
7FK Alytus (Alytus)1420122973-446
8FC Hegelmann Minifootball (Kaunas)141013870-623

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2023
Turas 14

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija
Ignas Raštutis Komanda:FK Smūgis (Kaunas)
24 Varžybų:14
Taras Onufrak (išreg.) Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
11 Varžybų:7
Rokas Gedminas Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
10 Varžybų:8
Audrius Brokas Komanda:FK Smūgis (Kaunas)
9 Varžybų:10
Christianas Žilinskas Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:7
Laurynas Danielius Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
7 Varžybų:14
Klaudijus Bagočius Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:11
Marius Baziulis Komanda:FSK Radviliškis (Radviliškis)
7 Varžybų:14
Artūras Mačys Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
7 Varžybų:14
Lukas Sendžikas Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
6 Varžybų:4

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija
Lukas Rimkus Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
0 3
Rokas Krušnauskas * Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
1 1
Dmitrij Krupovič Komanda:FK Alytus (Alytus)
1 1
Rimvydas Karsokas * Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
1 1
Vaidotas Juškus Komanda:FC Klaipeda City (Klaipėda)
1 1
Dalius Pinskas Komanda:FC Klaipeda City (Klaipėda)
0 2
Karolis Gečas Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
0 2
Artūras Mačys Komanda:SC-FK Akmenė (Akmenė)
0 2
Karolis Vasiliauskas Komanda:FK Arsenalas (Kaunas)
0 2
Martynas Jurkūnas Komanda:FK Jurbarko Imsrė (Jurbarkas)
0 2

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija