SOCCA

Mūsų partneriai:

2021-08-26

„Leisure Leagues“ iš Žemaitijos keliasi į Suvalkiją – futbolo festivalis sekmadienį įvyks Prienuose

Futbolo tėvynėje, Didžiojoje Britanijoje, gimusi „Leisure Leagues“ platforma toliau stengiasi kuo plačiau apie savo atėjimą į mūsų šalį pranešti visai Lietuvai. Tai daroma fizinio aktyvumo ir mažojo futbolo festivalių pagalba. Per paskutines dvi savaites futbolo festivaliai jau buvo surengti Naujojoje Akmenėje ir Telšiuose, o šį sekmadienį, rugpjūčio 29 dieną, „Leisure Leagues“ iš Žemaitijos keliasi į Suvalkiją – mažojo futbolo festivalis vyks Prienuose.

Apskritai šį savaitgalį Prienuose nusimato mažojo futbolo savaitgalis. Šeštadienį Prienų kūno kultūros ir sporto centre bus sužaistas priešpaskutinis Lietuvos mažojo futbolo 7x7 čempionato etapas, o sekmadienį stadionas bus užleistas visiems pasportuoti norintiems Prienų ir aplinkinių miestų bei miestelių gyventojams.

Praėjusį šeštadienį Telšiuose surengtas festivalis pritraukė pusantro šimto žmonių ir visi atvykę aktyviai praleido dieną bei sulaukė atminimo dovanų. Prienuose festivalio organizatoriai tikisi dar didesnio dalyvių skaičiaus, o visiems atvykusiems jau ruošiamos atminimo dovanėlės.

Be dovanėlių Prienų gyventojai ir miesto svečiai galės pasirungti mažojo futbolo aikštelėse, žaisdami 3 prieš 3 ar 5 prieš 5. Prieš futbolo turnyrų pradžią, visų susirinkusių kūnus apšildys futbolo entuziastas ir festivalio vedėjas Juozas Liesis, o be futbolo turnyrų bus galima save išbandyti ir keliose komandinėse bei individualiose rungtynėse – žongliravimo, estafetės, tikslumo bei bulitų iššūkyje.

Gyva registracija į festivalį prasidės 11 valandą, o pačio festivalio pradžia numatoma 12 valandą.

„Aplankėme du Žemaitijos miestus – Naująją Akmenę ir Telšius. Be galo džiugu, kad iš abejų miestų gyventojų sulaukėme gausybės padėkų, o jie stadiono veją paliko su šypsenomis veiduose. Dabar atvykstame į Prienus ir mažąjį futbolą norime pristatyti Suvalkijai. Galime pažadėti, kad visi atvykę tikrai neliks nusivylę, iš arčiau susipažins su mažojo futbolo žaidimu, patys galės jį pažaisti, o taip pat sužinos ir apie į Lietuvą ateinančią „Leisure Leagues“ platformą. Kviečiame visus, mažus ir didelius – futbolo aikštėje kiekvienas atras savo vietą. Tuo jau įsitikinome per paskutines kelias savaites. Prienų kūno kultūros ir sporto centras, rugpjūčio 29 diena, 11 valanda. Susitiksime stadione”, - kalbėjo projekto „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ vadovas Tomas Butkus.


„Laisvalaikio lyga tavo mieste“ projektas yra finansuojamas Sporto rėmimo fondo (SRF) lėšomis, kurias administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

„Leisure Leagues“ – tai Jungtinėje Karalystėje dar 1990 metais atsiradusi organizacija, kuri suteikia puikias galimybes varžytis įvairiose mažojo futbolo formato lygose ir siūlo išmanią platformą lygų, žaidėjų bei teisėjų administravimui. Nuo 2017 metų „Leisure Leagues“ franšizė pradėjo sparčiai plisti po visą pasaulį ir jau yra tokiose valstybėse kaip JAV, Prancūzija, Olandija, Belgija, Graikija, Lenkija, Vokietija, Meksika, Lenkija ir daug kitų, o nuo šių metų startuos ir Lietuvoje. „Leisure Leagues“ ambasadoriumi Lietuvoje yra buvęs garsus Lietuvos futbolininkas Deividas Šemberas.

Alytus Kaunas Klaipėda Marijampolė Panevėžys Šiauliai Tauragė Telšiai Utena Vilnius

Išsirinkite apskritį


Šalių reitingai

ŠalisTaškai
1.Kazachstanas

1

2.Brazilija

1

3.Lenkija

1

4.Meksika

1

5.Vokietija

1

6.Graikija

1

7.Ukraina

1

8.Kroatija

1

9.Slovėnija

1

10.Jungtinės Valstijos

1

Žiurėti visus>>>

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija