SOCCA

Mūsų partneriai:

2021-09-09

„Leisure Leagues“ keliai pasuko į Dzūkiją – Varėnoje įvyks mažojo futbolo festivalis

Žemaitijoje ir Suvalkijoje apie savo atvykimą į Lietuvą pranešusi „Leisure Leagues“ platforma toliau skleidžia žinią per mūsų šalį ir šį sekmadienį apie tai geriau sužinos Dzūkija. Rugsėjo 12 dieną „Leisure Leagues“ surengs fizinio aktyvumo ir mažojo futbolo festivalį Lietuvos grybų sostinėje Varėnoje.

Iki šios dienos Lietuvoje jau buvo surengti trys tokie mažojo futbolo festivaliai – Naujojoje Akmenėje, Telšiuose ir Prienuose, o šįkart gerai ir aktyviai praleisti dieną kviečiami Varėnos ir šalia jos gyvenantys žmonės.

Šimtus žmonių į festivalius jau pritraukę organizatoriai tikisi ir Varėnoje sulaukti triženklio dalyvių skaičiaus, iš kurių kiekvienas gaus ir atminimo dovanėles Be jų festivalio dalyviams bus siūloma draugiškai pažaisti mažąjį futbolą 3 prieš 3 ir 5 prieš 5 formatuose.

Prieš žengiant į aikštelę, visus festivalio dalyvius apšildys beribe meile futbolui pasižymintis Juozas Liesis, kuris padės pravesti ne tik futbolo turnyrus, bet ir individualias ir komandines rungtis, kaip estafetė, žongliravimas ir bulitų iššūkis.

Gyva registracija į festivalį prasidės 11 valandą, o pačio festivalio pradžia Varėnos sporto centro stadione numatoma 12 valandą.

„Jau pabuvojome Žemaitijoje, aplankėme Suvalkiją ir tikrai pats metas atvykti į Dzūkiją. Nusimato puikus oras, o mes pažadame ir puikias mažojo futbolo pramogas. Per tris festivalius išgirdome puikių atsiliepimų ir matėme šimtus šypsenų dalyvių veiduose. Esame tikri, kad Varėnos gyventojai galės džiaugtis ne tik rudeniniu derliumi, bet ir mažuoju futbolu, juk be sekmadienį vykstančio festivalio, šeštadienį Varėnoje bus galima išvysti ir finalinį Lietuvos mažojo futbolo čempionato etapą. Mažojo futbolo bus daug ir jis bus skirtas visiems”, - sakė projekto „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ vadovas Tomas Butkus.

„Laisvalaikio lyga tavo mieste“ projektas yra finansuojamas Sporto rėmimo fondo (SRF) lėšomis, kurias administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

„Leisure Leagues“ – tai Jungtinėje Karalystėje dar 1990 metais atsiradusi organizacija, kuri suteikia puikias galimybes varžytis įvairiose mažojo futbolo formato lygose ir siūlo išmanią platformą lygų, žaidėjų bei teisėjų administravimui. Nuo 2017 metų „Leisure Leagues“ franšizė pradėjo sparčiai plisti po visą pasaulį ir jau yra tokiose valstybėse kaip JAV, Prancūzija, Olandija, Belgija, Graikija, Lenkija, Vokietija, Meksika, Lenkija ir daug kitų, o nuo šių metų startuos ir Lietuvoje. „Leisure Leagues“ ambasadoriumi Lietuvoje yra buvęs garsus Lietuvos futbolininkas Deividas Šemberas.

Alytus Kaunas Klaipėda Marijampolė Panevėžys Šiauliai Tauragė Telšiai Utena Vilnius

Išsirinkite apskritį


Šalių reitingai

ŠalisTaškai
1.Kazachstanas

1

2.Brazilija

1

3.Lenkija

1

4.Meksika

1

5.Vokietija

1

6.Graikija

1

7.Ukraina

1

8.Kroatija

1

9.Slovėnija

1

10.Jungtinės Valstijos

1

Žiurėti visus>>>

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija