SOCCA

Mūsų partneriai:

2022-03-10

„Arimex“ – naujasis Lietuvos mažojo futbolo Generalinis rėmėjas

Mažąjį futbolą Lietuvoje populiarinanti ir fizinį aktyvumą skatinanti Lietuvos mažojo futbolo asociacija praneša, kad savo gretose turi naują Generalinį rėmėją, kuriuo tapo riešutų ir džiovintų vaisių tiekėja UAB „Arimex“.

Šį prekės ženklą bus galima išvysti visuose Lietuvos mažojo futbolo asociacijos organizuojamuose renginiuose, o svarbiausi iš jų – šiemet vyksiantis jau šeštasis Lietuvos mažojo futbolo čempionatas, Lietuvos mažojo futbolo taurė, fizinį aktyvumą skatinantis projektas „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ ir Mini futbolo lygos (MFL) varžybose.

„Esame be galo laimingi, kad prie mažojo futbolo šeimos prisijungė UAB „Arimex“. Šios įmonės vertybės atitinka ir Lietuvos mažojo futbolo asociacijos vertybes – tai sveikesnė Lietuvos visuomenė ir augantis fizinis aktyvumas. Esame tikri, kad kartu su „Arimex“ pagalba mažasis futbolas Lietuvoje taps dar populiaresnis, o „Arimex“ vardas bus dar dažniau linksniuojamas aktyvų laisvalaikį mėgstančių žmonių gretose“, – sakė Lietuvos mažojo futbolo asociacijos vykdantysis direktorius Kęstutis Bagonas.

Tuo metu MFL lygos direktorius ir „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ projekto vadovas Tomas Butkus pridūrė: „Praėjusiais metais „Laisvalaikio lyga tavo mieste projekto pagalba, kuris yra finansuojamas Sporto rėmimo fondo (SRF) lėšomis, kurias administruoja Švietimo mainų paramos fondas, apkeliavome visus Lietuvos regionus, aplankėme penkis Lietuvos mietus ir surengėme mažojo futbolo festivalius. Taip stengėmės padidinti vietos gyventojų fizinį aktyvumą ir supažindinti su mažuoju futbolo, o šiais metais galėsime edukuoti ir apie sveikesnę mitybą, nes „Arimex“ produkcija tam idealiai tinka“.

UAB „Arimex“ riešutų ir džiovintų vaisių rinkoje veikia nuo 1995 m. Per ketvirtį amžiaus įmonė tapo lyderiu Baltijos ir Šiaurės šalių regione. Viešai deklaruojamas įmonės tikslas – kurti stiprią, sveiką ir aktyvią visuomenę, kuriai sportas yra neatsiejama geros fizinės ir emocinės sveikatos dalis.

Sveikos mitybos skatinimas ir aktyvaus gyvenimo būdo propagavimas – pagrindinės įmonės veiklos socialinių iniciatyvų, projektų kryptys, tad nenuostabu, kad UAB „Arimex“ yra net 7 sporto federacijų ir asociacijų Generalinis rėmėjas, o dabar tapo ir Lietuvos mažojo futbolo asociacijos Generaliniu rėmėju. 2021 m. įmonė prisidėjo prie daugiau nei 100 aktyvaus gyvenimo būdo iniciatyvų šalyje.

„Mūsų misija – motyvuoti visuomenę gyventi kokybišką ir aktyvų gyvenimo būdą – norime didinti supratimą, jog sportas yra būtina žmonių gyvenimo dalis. Todėl džiaugiamės nauja partneryste su Lietuvos mažojo futbolo asociacija, dedančia pastangas populiarinti sporto šaką, kurią be didelio pasiruošimo gali išbandyti kiekvienas, mums labai svarbios ir šios asociacijos visuomeninės iniciatyvos, skatinančios į aktyvią veiklą įsitraukti skirtingų šalies regionų gyventojus“, – pasakoja „Arimex“ direktorius ir įkūrėjas Arnas Jurskis.

Pasak A. Jurskio, sveika gyvensena įmonėje yra viena pagrindinių vertybių, kurią puoselėja kiekvienas „Arimex“ darbuotojas:

„Įmonėje pavyko suformuoti sveikos gyvensenos bendruomenę: biure visiškai nevartojame pridėtinio cukrus ir jo turinčių produktų, visa ARIMEX teritorija yra paskelbta nerūkimo zona, o pagrindinės veiklos orientuotos į sveiko ir aktyvaus gyvenimo būdo skatinimą, pavyzdžiui, pernai į darbą vykdami dviračiais darbuotojai įveikė daugiau nei 15 tūkst. kilometrų, už kiekvieną minimą yra motyvuojami finansiškai. Siekiame savo pavyzdžiu motyvuoti visuomenę ir padėti į sveiką gyvenseną žiūrėti ne kaip į sudėtingą tikslą, o kaip į kasdienius nedidelius įpročius, kuriuos įgundame padaryti dėl savęs. Reikia tik pradėti, o pradžia juk gali tapti paprasčiausiai sveikesnis užkandis, kad ir saujelė riešutų per dieną vietoj saldumynų“.

Dar vienas svarbus dalykas yra tai, kad sveika „Arimex“ produkcija padės geriau pasiruošti ir Lietuvos mažojo futbolo rinktinės žaidėjams, kurie birželio 10-19 dienomis Meksikoje, Kankuno kurorte varžysis Socca mažojo futbolo pasaulio čempionate. Priminsime, kad iš šio čempionato dalyvių sąrašo buvo pašalinta čempionų titulą 2019 metais iškovojusi Rusijos rinktinė.

Lietuvos mažojo futbolo asociacija ir „Arimex“ viešai pasisako prieš karą Ukrainoje ir reiškia palaikymą Ukrainos žmonės.


Alytus Kaunas Klaipėda Marijampolė Panevėžys Šiauliai Tauragė Telšiai Utena Vilnius

Išsirinkite apskritį


Šalių reitingai

ŠalisTaškai
1.Kazachstanas

1

2.Brazilija

1

3.Lenkija

1

4.Meksika

1

5.Vokietija

1

6.Graikija

1

7.Ukraina

1

8.Kroatija

1

9.Slovėnija

1

10.Jungtinės Valstijos

1

Žiurėti visus>>>

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija