SOCCA

Mūsų partneriai:

2023-05-08

Lietuvos mažojo futbolo rinktinės rėmėjų gretose – „NorDan“

Langus ir duris iš aliuminio ir uPVC gaminanti įmonė UAB „NorDan“ tęsia bendradarbiavimą su Lietuvos mažojo futbolo asociacija. Pernai prie Lietuvos mažojo futbolo rinktinės rėmėjų prisijungusi įmonė priklauso Norvegijos „NorDan“ įmonių grupei, kuri yra viena iš pirmaujančių langų ir durų gamintojų Skandinavijoje bei Jungtinėje Karalystėje. Mažeikiuose veikianti UAB „NorDan“ prisidės prie sklandaus Lietuvos mažojo futbolo rinktinės pasirengimo ir startų po mėnesio Vokietijos mieste Esene prasidėsiančiame Socca mažojo futbolo pasaulio čempionate.

Trečią kartą mažojo futbolo pasaulio čempionate dalyvausianti Lietuva pirmuoju bandymu 2019 metais pasiekė turnyro aštuntfinalį, bet pernai Budapešte (Vengrija) vykusiose planetos pirmenybėse savo grupėje užėmė trečią vietą ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.

„NorDan“ įmonės direktorius Giedrius Žilėnas teigė, kad pernai užsimezgęs bendradarbiavimas su Mažojo futbolo asociacija nenuvylė. „Suprantame, kad norint sėkmingai pasirodyti tokio rango varžybose būtinas ne tik nuoseklus futbolininkų bei trenerių darbas, bet ir stabili rėmėjų pagalba. Mes norime padėti Lietuvai sutvirtinti savo pozicijas mažajame futbole, suteikti galimybę surinkti pajėgiausią sudėtį ir pasaulio čempionate siekti aukščiausių tikslų. „NorDan“ darbuotojai mėgsta futbolą, o mažasis futbolas apskritai yra viena geriausių aktyvaus laisvalaikio formų. Džiaugiamės bendradarbiaudami  su Lietuvos mažojo futbolo asociacija ir taip galėdami prisidėti prie futbolo populiarinimo mūsų šalyje“, – kalbėjo „NorDan“ įmonės direktorius G.Žilėnas.



Lietuvos mažojo futbolo rinktinės vadovas Tomas Butkus pasidžiaugė pratęstu bendradarbiavimu ir konstatavo, kad rinktinės pajėgumas priklauso ne tik nuo žaidėjų ir trenerių, bet ir nuo rėmėjų indėlio. 

„Džiugu, kad „NorDan“ tiki mūsų komanda, o mes pasistengsime tą pasitikėjimą pateisinti aikštėje. Pernai mums nepavyko iškopti iš grupės, bet šiais metais šansai patekti į atkrintamąsias varžybas yra didesni. Darysime viską, kad visa mažojo futbolo bendruomenė galėtų didžiuotis Lietuvos futbolininkų pasirodymu mažojo futbolo pasaulio čempionate“, – teigė T. Butkus.

Lietuvos mažojo futbolo rinktinė birželio 2-11 dienomis Esene (Vokietija) vyksiančiose pasaulio mažojo futbolo pirmenybėse žais vienoje grupėje su Rumunija, Peru ir Mauricijaus rinktinėmis.


Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Rumunija00000000
2Lietuva00000000
3Mauricijus00000000
4Peru00000000

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2023
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija